Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de ondernemer en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand en bestellingen tussen ondernemer en consument. Voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, wordt de tekst van deze algemene voorwaarden aan de consument beschikbaar gesteld.

Prijzen
Alle opgegeven prijzen zijn in euro en inclusief btw, exclusief verzendkosten. 

Het aanbod
Indien een aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft of onder voorwaarden geschiedt, wordt dit nadrukkelijk in het aanbod vermeld.
Het aanbod is vrijblijvend. De ondernemer is gerechtigd het aanbod te wijzigen en aan te passen. Het aanbod bevat een volledige en nauwkeurige omschrijving van de aangeboden producten, digitale inhoud en/of diensten. De beschrijving is voldoende gedetailleerd om een goede beoordeling van het aanbod door de consument mogelijk te maken. Als de ondernemer gebruik maakt van afbeeldingen, zijn deze een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden producten, diensten en/of digitale inhoud.

IDeal
Met IDEAL kunt u gemakkelijk, veilig en vertrouwd uw online aankoop betalen. Tijdens het betalen kunt u uw bank selecteren en IDEAL verwijst u door naar uw eigen bank. Er wordt altijd meerdere keren gevraagd om uw bestelling te bevestigen met uw eigen bankgegevens. 

De verzending
De verzending wordt enkel uitgevoerd nadat het bedrag van de bestelling is betaald. De verzendtijd bedraagt 2/3 werkdagen.

Ontvangst
U ontvangt uw product(en) zo snel mogelijk. U ontvangt uw bestelling in een verzendzak.

Beschadiging
Mocht er toch iets mis zijn met uw bestelde product(en), dan horen wij dit graag. Zowel de consument, als een medewerker beoordeelt de klacht. Sisterhoods probeert dan met de consument een passende oplossing te zoeken. Mocht er iets mis zijn gegaan bij de verzendleverancier, dan stuurt Sisterhoods de consument door naar de verzendleverancier. 

Garantie
Sisterhoods garandeert dat de geleverde producten overeenkomen met de producten op de website. Na langdurig gebruik geldt de garantie niet meer. Als de consument het product zelf heeft vernield of bewerkt geldt de garantie ook niet. 

Retourneren
Ben je toch niet helemaal tevreden met je bestelling? Retourneren of ruilen is bij ons geen probleem. Volg onderstaande stappen om de retourzending te laten verwerken: 

Geef binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling door wat je retour wil zenden. Dit kan door een email te sturen naar sisterhoods-es@hotmail.com met als onderwerp "Aanmelding retourzending"of "Aanmelding ruilen" vermeld hierbij je naam en datum van aankoop. Na het aanmelden heb je nogmaals 14 dagen de tijd om je retourzending retour te sturen, vergeet niet je pakbon bij te voegen, als we niet weten wie de afzender is kunnen wij de retourzending niet verwerken. Let op: wij accepteren alleen items met aangehechte kaartjes en in goede staat.

De kosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening. 

Na het ontvangen van de retour maken wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen naar u over, mits het product in goede orde retour is ontvangen. (Let op:Zonder bewijs van verzending met track&trace code worden zoekgeraakte zendingen niet terugbetaald. Versturen van brievenbus post is altijd op risico van de verzender)

Privacy
De privégegevens van de consument zullen onder geen enkele omstandigheid worden verkocht, openbaar gemaakt of verspreid aan derden. 

Klachtenregeling
Klachten over de ontvangen producten dienen door de consument binnen 14 dagen na de ontdekking per e-mail of Instagram DM worden gemeld aan de ondernemer.

Identiteit van de ondernemer
Sisterhoods
Kvk-nummer: 78474434
BTW-nummer: NL861415887B01
Retouradres: Borneostraat 1, 3131JC Vlaardingen
Email: sisterhoods-es@hotmail.com